En krämig gryta på färska grönsaker och kokosmjölk med mild currysmak.
Serveras med en bönsallad och bröd.
4 portioner
2 msk solrosolja
200 g minimorötter
1 gul lök
200 g blomkålsbuketter
150 g zuccinni
1 röd paprika
1 gul paprika
2 msk grön currypasta, thailändsk
2 dl grönsaksbuljong
3 dl kokosmjölk
Hetta upp olja i en wok eller djupare stekpanna.
Lägg i morötter och lök.
Stek på medelvärme i 5 minuter.
Tillsätt zuccinni, blomkålsbuketter och paprikan.
Stek ytterligare i 5 min.
Blanda i currypastan och grönsaksbuljongen.
Sjud i 20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka.
Rör ned kokosmjölken och sjud i 2-3 minuter.
Åh så god denna var!!! /sofia
SvaraRadera